loader image

Ko smo mi

Naša web stranica je: https://mojonlinesvet.com.

Kakve podatke prikupljamo i zašto

Komentare

Komentari se prikupljaju nakon što korisnik objavi komentar na nekom od naših blog postova.IP adresa kao i pretraživač su vidljivi kako bi smanjili broj spam komentara.

Kontakt forma

Unošenjem elektronske pošte i vašeg imena dozvoljavate nam da vas kontaktiramo i koristimo vaše podatke samo u svrhe kontakta u vezi web stranice,marketinga.

Kolačići (Cookies)

Kolačići se koriste za čuvanje određenih informacija koji neki sistemi koriste kako bi naša web stranica funkcionisala.Ukoliko ne budete hteli da prihvatite kolačiće neke funkcije na web stranici neće raditi,zbog toga vas molimo da ih omogućite i ostavite da rade.Kolačići uglavnom imaju istekni rok od 30 dana,dok neki imaju manji.

Analitike

Koristimo “Google analytics” kako bi procenili dnevni broj posetioca i količinu vremena provedenu na našoj web stranici.

Sa kime delimo vaše podatke

Vaši podatci kao što su elektronska pošta i ime su sigurni i nećemo ih nikad deliti ni sa jednom “third-party”web stranicom.

Pravila komentarisanja

1. Nemojte postavljati informacije koje mogu ugroziti privatnost ili identitet drugih osoba.
2. Upotreba nepristojnog, rasističkog jezika i ponašanja je strogo zabranjeno.
3. Nije dozvoljeno postavljati linkove bilo koje vrste.
4. Ne promovišite/oglašavajte ništa u komentarima.
5. Nemojte trgovati ni prodavati ništa (koža, kovanice, računi, itd.).

mojonlinesvet.com ima prava da izbriše i ukloni svakog korisnika koji ne poštuje ova pravila.

Privatna politka se menja sa vremenom

Sa vremenom ćemo uvesti još članova ili proširiti već postojeće u zavisnosti koliko brzo će stranica da raste u popularnosti i broju blog postova,sistema (plugins-a).Za sada ne tražimo nikakve podatke osim (vašeg imena,elektronske pošte) i možete bez brige da čitate,komentarišete.

.

Početna Stranica Kontakt Stranica